TRÆNING FØR JAGT!

Del denne artikel
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email

Jagtsæsonnen er over os, og som med haglgeværet bør du også træne med din riffel, før du går på jagt. Blot en times træning i Hunters Game kan sikre dig STØRRE UDBYTTE OG FÆRRE ANSKYDNINGER!

I HUNTERS GAME er størstedelen af instruktørerne også jægere, som hver dag glæder sig over at kunne udleve deres passion med at træne og udvikle jægeres skydekompetencer både til gavn for dem selv og ikke mindst vildtet.

SKYDEPROGRAMMET er sat sådan op, at du starter med et par kontrolskud inden vi går over til skydning til film med lige præcis de klovbærende dyr, som er relevante for dig. Vi sætter gradvist tempoet op i forhold til din erfaring og dine evner. På denne måde lærer du at sætte gode skud til mål, som bevæger sig i langsomt til moderat lunten/løb. Du får naturligvis også mulighed for at skyde til mål, som løber hurtigt. Det er lærerigt, da du her får indsigt i om det er en udfordring, du let kan klare, eller om du skal lade det hurtige vildt løbe – her kan du få den nødvendige erfaring, uden at det er går ud over levende vildt. Alene det at skyde 60-100 skud på en time med egen riffel og rigtig ammunition gør, at du bliver fortrolig med dit våben og våbenbetjeningen, og at fokus skifter fra riflen til der hvor det gælder: Jagtsituationen og vildtet.

Vi håber, at du vil gøre en indsats for FÆRRE ANSKYDNINGER OG STØRRE UDBYTTE ved at lægge vejen forbi Hunters Game, inden du skal ud på jagt. Og jo flere jægere, du hiver med, jo billigere bliver banelejen!

KNÆK OG BRÆK!

BOOK BANE