TRÆNING TIL BUKKEJAGTEN

Del denne artikel
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email

TRÆNING TIL BUKKEJAGT

Bukkejagten nærmer sig med hastige skridt, og blot en times træning i Hunters Game kan sikre dig større udbytte og færre anskydninger. Læs her om vores særlige bukkeprogram.

Jystyna og Alex er begge jægere og skydeinstruktører, og glæder sig hver dag over at kunne udleve deres passion i Hunters Game med at træne og udvikle jægeres skydekompetencer både til gavn for dem selv og ikke mindst vildtet.

Mange jægere lægger vejen forbi Hunters Game forud for drivjagterne i efterårs/vintersæsonen, men ikke så mange kommer forud for bukkejagten. Derfor slår vi nu et slag for FÆRRE ANSKYDNINGER OG STØRRE UDBYTTE i forbindelse med bukkejagten og har sammensat et særligt skydeprogram med råvildt som mål.

SKYDEPROGRAMMET er sat sådan op, at du starter med at skyde et par skud til stillestående mål, for derefter hurtigt at gå over til skydning på film med råvildt, hvor vi gradvist sætter tempoet op i forhold til din erfaring og dine evner. På denne måde lærer du at sætte gode skud til mål, som bevæger sig i langsomt til moderat lunten/løb. Du får naturligvis også mulighed for at skyde til mål, som løber hurtigt. Det er lærerigt, da du her får indsigt i om det er en udfordring, du let kan klare eller om du skal lade det hurtige vildt løbe – her kan du få den nødvendige erfaring, uden at det er går ud over levende vildt. Alene det at skyde 60-100 skud på en time med egen riffel og rigtig ammunition gør, at du bliver meget mere fortrolig med våbenbetjeningen og at fokus skifter fra riflen til der, hvor det gælder: Jagtsituationen og vildtet.

Niels Peter Andersen, som ejer Jagt-træ.dk, har venligst sponsoreret en hochsitz, som er sat op på den ene skydebane, så man kan øve sig i skydning i så realistiske situationer som muligt.

Vi håber, at du vil gøre en indsats for FÆRRE ANSKYDNINGER OG STØRRE UDBYTTE ved at lægge vejen forbi Hunters Game, inden du skal ud på bukkejagt. Jo flere jægere, du hiver med, jo billigere bliver banelejen.

KNÆK OG BRÆK!

BOOK BANE