HUNTERS GAME ER SPONSOR FOR SÅREDE VETERANER

“Vi får rigtig meget ud af at være i Hunters Game. Der er så hyggeligt, at vi har svært ved at komme hjem igen”

    Formand for Veteranskytterne Jakob Panton

HG har åbnet dørene for foreningen Veteranskytterne, der er Danmarks største forening for sårede soldater. Veteranskytterne kan frit benytte vores faciliteter og anvender bl.a. Hunters Game til at afholde deres fællesarrangementer.

Sårede soldater oplever ofte udfordringer, når de skal “sluses tilbage” i det civile liv. Derfor er vigtigt for dem, at de oplever, at de ikke står alene. “Vi holder alle vores arrangementer hos Hunters Game – og det gode er, at vi kan være her allesammen. Samtidig er Hunters Game et fantastisk sted, fordi det får to verdener til at gå op. Vi har mange familier med børn og de kan hygge sig i Loungen med bordfodbold og kortspil, mens vi veteraner skyder på skydebanerne – og man kan overhovedet ikke høre skuddene”, siger Jakob Panton, Formand for Veteranskytterne.

Veteranskytterne er en forening for både veteranerne og deres pårørende, for det er vigtigt, at familien er med, så veteranerne kan føle sig som en del af “det civile fællesskab”. Det er samtidig vigtigt, at veteranerne fastholder det fællesskab, som de oplevede i militæret. Det kan de gøre ved at samles om den passion, de deler – nemlig skydning hos Hunters Game. “Skydningen er vigtig for vores identitet, Hos Hunters Game kan vi holde fast i vores soldateridentitet med et stærkt fællesskab, enorm tillid og en bramfri tone. Her oplever vi en holdånd, der gør os stærke… Og så er der jo lugten af krudt, som er en del af vores fælles historie. Men tit glemmer vi faktisk at skyde og sidder bare i Safari loungen og drikker kaffe”, siger Jakob Panton.

“De sårede soldater har betalt en høj pris for vores fædreland og værdier, så det er kun naturligt, at vi yder vores lille bidrag”

    1. Centerleder i Hunters Game Alexandra Overgaard-Høifeldt

VETERANSKYTTERNE er en landdækkende forening for sårede, danske soldater og deres pårørende. Foreningen har 120 medlemmer og holder til hos Hunters Game i Albertslund.