Afhold dit event eller møde hos Hunters Game

Når du går gennem skydedørene hos Hunters Game skyder du gang i en oplevelse, der rammer plet hos kollegerne, vennerne og familien. Vores team af professionelle værter og instruktører står klar til at give Jer en uforglemmelig dag.

Eventtyper

Vi tilbyder mange forskellige typer events – se vores pakker og muligheder herunder. Har vi ikke en løsning, der dækker lige netop Jeres behov, er I altid velkomne til at kontakte os for en skræddersyet løsning.

Firmaevent

En god introduktion til skydning med 3 slags våben. Et sikkert, sjovt og actionfyldt event i trygge hænder.

Eventskydning

Her får I mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige våbentyper. Skydningen løber over 1,5 time fordelt på riffel-, Airsoft- og bueskydning.

Hold møde hos Hunters Game

Vil du holde et vellykket og hyggeligt møde i rolige omgivelser med mulighed for et afbræk af høj kaliber?

Familie 5-kamp

5-kamp er en super sjov aktivitet for alle, hvor I skyder om kap i fem forskellige discipliner med Airsoft gun og compoundbue.

Teambuilding

Her bliver Jeres konkurrencegen stimuleret når I dyster mod hinanden i 3 discipliner: Airsoft gun, riffel samt bue og pil.

Firma 5-kamp

Her får du afprøvet dine instinkter og reaktionsevne med en sjov konkurrence i 5 discipliner.

Polterabend

Her bliver Jeres konkurrencegen stimuleret, når I dyster mod hinanden i de 3 discipliner. Besøget afsluttes med kåring af dagens vinder.

Derfor skal du afholde dit event hos os:

Skydning er en intens, sjov og actionfyldt aktivitet, som skaber god energi og stemning. Skydning er den ideelle aktivitet for virksomhedens sociale arrangementer: Kundemødet, teambuildingen, firmafesten eller julefrokosten.

Send en forespørgsel

Kontakt os, så vi sammen kan skræddersy dit arrangement.

Hvad siger vores gæster?