Hunters Game på jagtmesse

Del denne artikel
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email

Hvert efterår tager vi på jagtmessen i Hillerød.

Jagtmessen er et slaraffenland for jægere, naturelskere og skytter. Her fremvises alt lige fra jagthunde, våben, jagtudstyr og jagtrejser samt afholdes foredrag, opvisninger og konkurrencer.

På vores messestand får man en smagsprøve på Hunters Game-universet, idet vi har et udvalg af vores gode jagtprodukter med samt fremviser de mange nye tilbud vi har til de danske jægere og skytter generelt. Vi er i konstant udvikling og forbedrer løbende vores velkendte produkter. – I løbet af det seneste år er nye spændende og relevante tilbud således kommet til. 

Så kig forbi og få en jægersnak med vores instruktører og hør mere!


På messen september 2021

Foruden vores jagtprodukter, som du kan købe på vores messestand, har vi  inviteret vores leverandør Aimpoint med, så du kan få en smagsprøve på vores nye VR-faciliteter. Træningen med VR-brillerne kan med fordel foretages som led i, eller forud for, den almindelige skydetræning og styrker din praktiske, såvel som teoretiske evne som skytte.

Vi tilbyder nu denne type skydetræning ved hjælp af Aimpoint’s nyudviklede VR-system GAIM. Her kan trænes til løbende vildt i alle afskygninger og skuddene og skudafgivelsen kan analyseres helt i bund.

Aim Point har desuden udviklet en hjemmemodel af systemet, kaldet ”Compact”, som interesserede kan få fremvist. – Husk, at som kunde hos Hunters Game opnås rabat på produktet.

 

En anden nyhed er “Hunters Game – Kurser”.
På messen kan du læse og høre mere om vores udbud samt tilmelde dig efterårets kurser.