HOS OS ER ALLE VELKOMMEN

Vores indendørs skydebaner er indrettet med verdens mest avancerede videoudstyr. Her skyder du med ægte våben og ammunition på et stort filmlærred, hvor du med det samme kan se, hvor du har ramt med elektronisk markering. Du vælger selv, om du vil en tur til de nordiske skove eller den afrikanske savanne og skyde bevægelige mål som vildsvin, kronhjorte, gnuer eller elefanter, eller mere konkurrenceprægede mål som svævende balloner eller racebiler.

Du kan også skyde til mål med compoundbuer til skiver og 3D-mål i vores store buehal. I nye aktivitet 5-kamp skyder I med Air Soft Gun, luftpistol, luftbøsse og bue/pil og hele familien (ned til 6 år) kan være med.

NYHED: Virtual Reality. Vores nyeste skud på stammen er en verdenspremiere på det virtuelle skydeunivers GAIM, som er udviklet af AIMPOINT. Med de banebrydende GAIM-briller kan du gå på jagt eller udføre militæroperationer i et fascinerende, virkelighedstro virtuelt univers, hvor du får alle relevante data om din skydning og kan forbedre din teknik in real time.

Skydebanerne

Hver af de to indendørs skydebaner er indrettet med 6 individuelle båse, hvor der skydes med skarpt enten med egne eller lejede våben (riffel, pistol og revolver) mod et 9 meter bredt filmlærred. Vi har mere end 500 film at vælge mellem – lige fra den afrikanske savanne til en grøn forårsskov i Danmark. Der er tillige mulighed for mange typer af pointskydning. Hertil har vi en 250m2 bueskydningsbane med plads til 8 skytter.

Hos Hunters Game ledsages I altid af en uddannet instruktør, som sørger for, at alle kommer godt i gang under kyndig og sikker instruktion. Ethvert besøg indledes med en omhyggelig instruktion og sværhedsgraden tilpasses, så både nybegyndere og rutinerede skytter får en god oplevelse.

Alderskrav og betingelser

Alle ned til 6 år er velkommen til at prøve 5-kamp, GAIM og bueskydning. Alderskravet for pistol- og riffelskydning er 18 år (dog 16 år for riffelskydning for personer med jagttegn).

Personer, som skal leje pistoler skal forevise ren straffeattest og deponere gyldig billedlegitimation under skydningen.

Jægere, som ønsker at skyde med eget våben, skal forevise gyldig våbentilladelse, jagttegn og billedlegitimation.

Der må ikke skydes i beruset tilstand, ej heller nydes alkohol før eller under skydningen! Har vi mistanke til dette, forbeholder vi os ret til at afkræve en alkotest (professionelt Alkometer) og evt. udelukkelse fra skydning uden refusion af bane- og våbenleje.

Mød gerne op 30 minutter før, så det formelle ikke går ud over det sjove.

Riffelskydning - Huntersgame.dk
Bueskydning - Huntersgame.dk
Pistolskydning - Huntersgame.dk
Event & Konference i Hunters Game