RIFFELSKYDNING

Vores 2 indendørs skydebiografer har 6 individuelle båse, hvor der skydes med skarpt enten med dit eget eller lejet våben mod et 9 meter bredt filmlærred. Vi har mere end 500 film at vælge mellem og filmene er i naturtro HD-kvalitet og har også naturtro lyd.

Der skydes med en afstand på 25 meter til lærredet, og der er altid en instruktør på banen til at vejlede dig. Når du har skudt, fryser filmen et kort øjeblik og viser præcis hvor skuddet sidder. Derefter fortsætter filmen, så du kan skyde igen. Er I flere skytter, skiftes man efter 2-4 skud. Vi tilpasser filmene ved hver skydesession efter dine evner, behov og ønsker. Der bruges fra ca. 50 skud pr. person pr. time alt afhængig af antal skytter, erfaring og temperament.

Som jæger kan du træne dine skydefærdigheder hos Hunters Game. På vores skydebaner kan du på en time nå at løsne mere end hundrede skud og dermed opnå en enorm rutine, der gør din oplevelse endnu bedre, når du er på jagt. 

Det anbefales at komme i god tid, gerne 30 minutter før, så tjek af våbentilladelse, billedlegitimation mm. kan nås, uden at det går ud over skydetiden.

Vi har høreværn, men medbring gerne eget høreværn og evt. sikkerhedsbriller.

Skydning med eget våben

Skyder du med egne våben, skal du huske at medbringe gyldig våbentilladelse, jagttegn og billedlegitimation. Der er ikke behov for andre hjælpemidler som skydestok, bipod eller lign.

Vi anbefaler maksimum forstørrelse på 3x eller mindre og meget gerne produkter som Aimpoint.

Vi har et bredt sortiment af våben, så har du lyst til at prøve noget andet, er du velkommen til at leje (kr. 100-175 pr. time). Ring da gerne i forvejen, så vi kan nå at klargøre våbnet.

Kondens- og oliefri luftkøling

Hver standplads er indrettet med luftpistoler med kondens- og oliefri luft, som anvendes til nedkøling af riffelpiben undervejs i skydningen.

Mundingsbremse og lyddæmpere

Der kan skydes med mundingsbremse i biograferne, men grundet den høje decibel i et lukket lokale, anbefales den afmonteret af hensyn til din sidemand.

Markedet for lyddæmpere er nyt og under udvikling. En del lyddæmpere tåler ikke skydninger med 60-80 skud på en time, så oftest anbefaler vi at skyde uden dæmper. Det har ingen betydning for træfpunktet. da afstanden til lærredet kun er 25 meter.

Elg-mærke og tysk skydebevis

Jægere kan erhverve bevis for aflagt elgmærke-prøve samt tysk skydebevis. Det koster kr. 49 pr. skydebevis.

Ladning - Huntersgame.dk
Riffel på bord - Huntersgame.dk
Skydning - Huntersgame.dk
Riffelskydning - Huntersgame.dk