RIFFELSKYDNING

Få bedre jagtoplevelser ved at træne dine skydefærdigheder hos Hunters Game. På vores skydebaner kan du på en time nå at løsne mere end hundrede skud og dermed opnå en enorm rutine, som kun gør oplevelsen endnu bedre næste gang du er på jagt. Der er altid mindst én instruktør på banen til at vejlede dig.

Vi har 2 indendørs skydebaner, hver med 6 individuelle båse hvor der skydes med skarpt enten med dit eget eller lejet våben mod et 9 meter bredt filmlærred. Vi har mere end 500 film at vælge mellem med europæiske og afrikanske dyr. Filmene er i naturtro HD-kvalitet og giver dig i både lyd og billede, oplevelsen af at befinde dig midt i naturen og intensiteten i den virtuelle jagt får hurtigt adrenalinet til at rulle i årerne.

Der skydes med en afstand på 25 meter til lærredet. Når du har skudt, fryser filmen et kort øjeblik og viser præcis hvor skuddet sidder. Derefter fortsætter filmen, så du kan repetere og skyde igen. Er i flere skytter, skiftes man efter 2-4 skud. Vi tilpasser filmene ved hver skydesession efter dine evner, behov og ønsker. Der bruges fra ca. 50 skud pr. person pr. time alt afhængig af antal skytter, erfaring og temperament.

Det anbefales at komme i god tid, gerne 30 minutter før, så betaling, check af våbentilladelse, billedlegitimation og eventuelt køb af ammunition kan ske, uden at det går ud over skydetiden.

Vi har høreværn, men medbring gerne eget høreværn og evt. sikkerhedsbriller.

Skydning med eget våben

Skyder du med egne våben, skal du huske at medbringe gyldig våbentilladelse, jagttegn og billedlegitimation. Der er ikke behov for andre hjælpemidler som skydestok, bipod eller lign.

Vi anbefaler maksimum forstørrelse på 3x eller mindre og meget gerne produkter som Aimpoint.

Vi har desuden et bredt sortiment af våben, så har du lyst til at prøve noget andet, er du velkommen til at leje (kr. 100-175 pr. time). Ring da gerne i forvejen, så vi kan nå at klargøre våbnet.

Kondens- og oliefri luftkøling

Hver standplads er indrettet med luftpistoler med kondens- og oliefri luft, som anvendes til nedkøling af riffelpiben undervejs i skydningen.

Mundingsbremse og lyddæmpere

Der kan skydes med mundingsbremse i biograferne, men grundet den høje decibel i et lukket lokale, anbefales den afmonteret af hensyn til din sidemand.

Markedet for lyddæmpere er nyt og under udvikling. En del lyddæmpere tåler ikke skydninger med 60-80 skud på en time, så oftest anbefaler vi at skyde uden dæmper. Det har ingen betydning for træfpunktet. da afstanden til lærredet kun er 25 meter.

Elg-mærke og tysk skydebevis

Jægere kan erhverve bevis for aflagt elgmærke-prøve samt tysk skydebevis. Det koster kr. 49 pr. skydebevis.