JAGTTEGN PAKKE 3

På vores VIP-kursus har du fri adgang at træne i vores skydebiografer i realistiske jagtsituationer og i vores virtuelle jagttræningsrum, der effektivt forbereder dig til jagttegnsprøven. Derfor skal du tage VIP-jagttegnkurset hos os. 


WEEKEND VIP (
KOMPRIMERET KURSUS)

Dette kursus gør dig klar til jagttegnsprøven og løber over to weekender og to hverdage i februar/marts 2021. Undervisningen afholdes i vores skydecenter på Roholmsvej 4 i Albertslund. Første undervisningsdag er lørdag d. 27. februar.

Kurset er komprimeret og er rettet mod dig, der ønsker en hurtig og effektiv vej til jagttegnet. Indhold og omfang svarer det almindelige undervisningsforløb, og derfor stilles der på dette kursus større krav til din egen indsats.

Kurset retter sig samtidig mod dig, som ønsker fuld forplejning og ekstra support under forløbet (se beskrivelse nedenfor).

Kurset består af en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske del ligger efter den teoretiske, og her lærer du bl.a. om våbenhåndtering,  skydeteknik og afstandsbedømmelse. Denne del af undervisningen foregår i Greve Jagtforening.

To dygtige og passionerede jagttegns-lærere står for undervisningen, og de følger dig gennem hele forløbet frem til selve jagttegnsprøven. Efter prøven har du mulighed for at fortsætte i vores undervisningsforløb til haglskydeprøven, og skulle du også have interesse i at tage riffeltegn, kan vi også hjælpe her.

 

DERFOR SKAL DU VÆLGE VIP-FORLØBET

 • Tæt og individuel ”24/7” sparring og support under hele forløbet
 • Adgang til alle Hunters Games trænings-faciliteter, såsom skydebiograf, VR-træning (riffel og hagl), haglbøssetræning og bueområde
 • Særlig introduktion til køb af våben og grej med mulighed for afprøvning og fordelagtige køb.
 • Håndtering af vildt – strejfning, partering og ”jagtmad”
 • Forplejning af høj klasse på alle kursusdage

 

KURSET OMFATTER

 • Gennemgang af obligatorisk pensum
 • Skydning til 50 lerduer fra forskellig retning (excl. patroner)
 • Afstandsbedømmelse
 • Våbenbetjening
 • Fuld forplejning
 • Fri sparring/hjælp under hele forløbet
 • Riffelkursus

 

HVAD KAN DU FORVENTE OG HVAD KRÆVES DER AF DIG?

Skal du blive klar til jagtprøven, kræver det, at du er indstillet på at læse meget og gøre en stor indsats. Vi anbefaler, at du med det samme køber de nødvendige materialer, når du har meldt dig på vores jagttegnskursus. Køb også den kode, der giver adgang til at tage tests online.

Kursister skal selv bestille og betale undervisningsbøger og prøvegebyr. Der skal medbringes PC og mobiltelefon til de evaluerende prøver.

På kurset bruger vi bøgerne fra Institut for Jagt og teoribogen Jagttegn, der er to velskrevne og informative introduktioner til jagt. Materialet kan købes på jagtproeven.dk.

Du skal være opmærksom på, at du selv skal sørge for at tilmelde dig jagtprøven og betale denne. Læs om selve prøven her

Få mere information og se de vigtige datoer på Miljøstyrelsens hjemmeside

PRIS DKK 7.995,-

excl. bøger, duer, patroner og prøvegebyr

Se også vores øvrige jagttegnskurser:

Ladning - Huntersgame.dk
Riffelprøve Forberedelse Hunters Game
Riffelprøve skive

JAGTTEGN PAKKE 3

Weekendkursus VIP

7.995,-

KURSUSFORLØB

Pga. corona-restriktionerne er der endnu ikke fastsat datoer for afholdelse dette kursus. Så snart vi har lov til at åbne igen, og vi har overblik over situationen, vil vi fastsætte datoer for kurset.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål er du velkommen til at skrive til info@huntersgame.dk eller ringe på 8166 2010