Kurser for jægere af enhver kaliber

Jagten er en stor del af Hunters Game. Vi bestræber os på at lave målrettede kurser, der dygtiggør dig som kommende eller erfaren jæger.

Jagttegn - hverdagsaftener

Jagttegnskurset giver dig den nødvendige undervisning for at kunne bestå jagttegnprøven. Undervisningen foregår ugentlig på hverdagsaftener.

Jagttegn - komprimeret

Kurset er for dig, der ikke ønsker, eller ikke har mulighed for, at bruge en aften om ugen på jagttegnsundervisning, men vil prioritere en hel uge til formålet.

Jagttegn - VIP

Dette kursus gør dig klar til jagttegnsprøven og løber over to weekender og to hverdage. VIP-kurset giver dig en fokuseret og intens undervisning med fri træningsadgang samt fuld forplejning af høj kvalitet.

Forkursus til riffelprøve - gruppe

En bestået riffelprøve giver dig mulighed for at gå på jagt med riffel. Tag kurset med én eller flere jagtvenner (max. 6 personer) og bliv klædt bedre på til prøven.

Forkursus til riffelprøve - individuel

En bestået riffelprøve giver dig mulighed for at gå på jagt med riffel. På det individuelle kursus får du fuldt fokus fra instruktøren, så du bliver klædt på til prøven.

Genladningskursus

Det lovpligtige kursus, som gør dig i stand til at fremstille egen ammunition. Kurset henvender sig til medlemmer af Danmarks Jægerforbund samt medlemmer af skytteforeninger under DIF.

Knivkursus

Drømmer du om at skæfte en knivklinge og lave din egen personlig jagtkniv med skede?

Langdistanceskydning

Kurset er for dig, som gerne vil lære det mest grundlæggende indenfor langdistanceskydning. Kurset henvender sig til alle med egen riffel, som har interesse for langdistanceskydning.

Vildtsygdomme og hygiejne

Kurset er for jægere, der ønsker at videresælge større mængder vildt til vildthåndteringsvirksomheder.

Transport af ammunition

Reglerne for transport af farligt gods gælder også ammunition.
Kurset giver dig viden og bevis på, at du har de nødvendige forudsætninger for at transportere ammunition.

Tysk skydebevis (alt inkl.)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Elgmærke (alt inkl.)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Indskydning

Indskydningskurset er til dig, som gerne vil afprøve og indstille eventuelt ny optik, kaliber eller blot sikre at dit udstyr er klar til jagt.

Hvad siger vores gæster?