MØDER & EVENTS

I Hunters Game brænder vi for at give en uforglemmelig oplevelse. De fleste bliver meget hurtigt bidt af at skyde – uanset om det er med skarpt eller bue og pil. Derfor er et besøg hos Hunters Game den perfekte optakt og underholdning til alle typer lejligheder: Firmafest, julefrokost, polterabend – endda som teambuilding-aktivitet eller kundemøde.

I lokaler, som leder tankerne hen på en afrikansk safari lodge, har vi et smagfuldt indrettet loungeområde med bar, sofagruppe, mødeborde, dart-spil og bordfodbold, og på første sal er indrettet ugenert lounge med sofagruppe og tilstødende mødelokale for op til 50 personer. Hertil har vi et stort lokale på 250 m2 med mobil scene og audioanlæg med plads til op til 149 personer, samt et lukket gårdanlæg, som kan anvendes til udendørsarrangementer og aktiviteter.

Vi har til huse i udkanten af København (Albertslund) med gode tilkørselsmuligheder fra motorvej, tæt på S-tog og gratis parkering.

Mødepakker

Vi tilbyder mødepakker, der dækker alle behov – også pakker, som inkluderer riffel- eller bueskydning, jf. nedenfor. Har du særlige ønsker, så klarer vi også det med et smil. Download vores mødepakker her: Hunters Game Mødepakker

 

Pakker for 8-48 personer:

Riffelskydning og buffet eller tapas bord – kr. 629 (inkl. moms)

Inkluderer 25 minutters skydning, instruktør under hele forløbet, baneleje, våbenleje og ammunition samt buffet eller tapas bord.

Bueskydning og buffet eller tapasbord – kr. 539 (inkl. moms)
Inkluderer 50 minutters skydning, instruktion, baneleje, leje af udstyr samt buffet eller tapas bord.

3 discipliner (bue-, pistol- og riffelskydning samt buffet eller tapasbord – fra kr. 1.069 (inkl. moms)
Inkluderer ca. 1,5 times skydning, instruktion, baneleje, leje af udstyr samt buffet eller tapas bord.

Buffet: Glaseret skinke, roastbeef, små frikadeller, kartoffelsalat, blandet salat, frugtsalat, brieost med frugt, brød, kaffe og småkager.

Tapas: Seranoskinke, salami sticks, Chorizo, quiche eller kartoffelpaella, Pesto Rosso, Pesto Verde, oliventapenade, homus, oliven med mandler og rød peber, soltørrede tomater i lage, pepperballs, ost i tern, brieost, chiliost, rød peberfrugt, vindruer, brød og kaffe.

NB! Alkohol

Der må ikke skydes i beruset tilstand, ej heller nydes alkohol før eller under skydning. Har vi mistanke om dette, forbeholder vi os ret til at afkræve en alkotest (professionelt alkometer) og evt. udelukkelse fra skydning uden refusion af bane- og våbenleje.

 

HUNTERS GAME – SKUDSIKKER SUCCES!