Natkikkerter huntersgame.dk

Hunters Game har fornøjelsen at kunne præsentere et særarrangement i samarbejde med Jagt-Jakt, hvor du kan blive klogere på, hvilke natoptikker der findes på marked, og hvad der bedst dækker dit behov!

Du får mulighed for konkret at prøve både digitale, analoge og termiske natoptikker i alle afskydninger og prisklasser men også at skyde med nogle af de mest solgte produkter på markedet i vores på dagen mørklagte skydebaner!

Program:

17:30 til 18:00 Velkomst og indskrivning

18:00 til 19:00 Mad og præsentation af optikker

19:00 til 21:00 Skydning og afprøvning af optikker

21:00 og frem, snak og farvel!

Undervejs vil der naturligvis være mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have, og der vil også være særtilbud i dagens anledning. Endvidere vil vi i løbet af aftenen trække lod blandt deltagerne om et gavekort til Jagt-Jakt og et til Hunters Game, begge til en værdi af kr. 500.

Arrangementet koster kr. 499 pr. person, som inkluderer skydning og ammunition, lækker buffet, kaffe og kage. Hertil vil alle deltagere få udleveret en goody bag med små overraskelser.

OBS: Der er kun plads til 24 deltagere, og vil du deltage, så skriv til os på info@huntersgame.dk for tilmelding. Det er først til mølle. Endelig tilmelding er betinget af forudgående indbetaling af kr. 499 på Mobilepay 24464514.

Arrangementer finder sted på Roholmsvej 4C, 2620 Albertslund den 6/6 kl. 17:30

1 kommentar

Skriv et svar

Din E-mail adresse bliver IKKE offentliggjort.

Send kommentar