Jagtsæson og tilbud (instruktører)

*|MC:SUBJECT|*
--- Masser af tilbud og 10% rabat på alt i august ---
Se denne e-mail i din browser
JAGT-SÆSONEN NÆRMER SIG

Jagtsæsonen nærmer sig med hastige skridt, og vi er bare klar her hos Hunters Game. Vi har "fyldt magasinet" med alt det, du har brug for frem til sæsonen. I hele august giver vi 10% rabat på baneleje, våbenleje, ammo, og alt i vores grejshop, og vi har desuden nogle knivskarpe tilbud på lokkekald og skyde-stokke. Du kan tage elgbevis og tysk skydebevis i vores indendørs skyde-biografer, og i hele uge 33 markerer vi premiereren på den svenske bukkejagt, hvor du bl.a kan træne fra hochsitz, afprøve forskellige skydestokke, lokke-kald, stole/rygsække og meget mere. Mange kombinerer bukkejagten med grisejagt i Sverige, og vi vil naturligivis også berøre dette tema. Du kan bl.a. prøve forskellige natsigter, lys, lygter og lokkemidler.

Så kom forbi Hunters Game og puds formen og udstyret af - uanset om du er på vej til Sverige eller bare gerne vil være klar til den danske jagtsæson.

KAMPAGNE: 10% RABAT PÅ ALT 
BANELEJE, VÅBENLEJE, AMMO OG ALT I VORES GREJSHOP
SVENSK BUKKEJAGT-TEMA I UGE 33

Vi dedikerer hele uge 33 til svensk bukkejagt og vildsvin. I denne uge vil der være mulighed for at træne en række forskellige situationer, og med en masse forskelligt udstyr og grej. Vi stiller en hochsitz op på banerne og stiller desuden forskelligt udstyr til rådighed i samarbejde med vores partnere. Du får mulighed for at prøve state of the art udstyr indenfor optik, natkikkert, skydestokke, lokke-kald og meget mere, og der vil selvfølgelig også være mulighed for at skyde med forskellige riffel- og ammunitionstyper.

SÆT X I KALENDEREN, HVIS DU LIDER AF SVENSK BUKKEFEBER.

TILBUD I GREJSHOPPEN
VIPER SKYDESTOK FLEX STYX ELITE
DKK 1.399,00

(NORMALPRIS DKK 1.649,00)
PRIMUS SKYDESTOK TALL TRIPOD
DKK 1.299,00

(NORMALPRIS DKK 1.899,00)
BUTTOLO BUKKEKALD 
DKK 229,00
(NORMALPRIS DKK 299,00)
NORDIK ROE BUKKEKALD 
DKK 229,00
(NORMALPRIS DKK 279,00)
NYJÆGER-AFTENER
TORSDAG 27/8 & TORSDAG 29/10 - BEGGE DAGE KL. 19.00 TIL 22.00

KUNNE DU TÆNKE DIG AT VIDE MERE om våbentyper, optik, ammunition, og grej, så kom til nyjæger-aften hos Hunters Game i Albertslund. Vi har sammensat et program, hvor du bliver introduceret til valg af våben, optik, ammunition og grej, og få gode staldtips fra erfarne jægere. Men vigtigst af alt - du får mulighed for at prøve de forskellige typer af våben, ammo og optik i vores skydebiografer i realistiske situationer til bevægelige mål.

GODE RÅD OG GODE TILBUD. Der vil også være en våbenforhandler og en bøssemager til stede, der kan give dig gode råd til vedligeholdelse af dit våben, montering af optik og meget mere. Du får også tips til valg af grej, og der vil være en masse gode tilbud i vores grejbutik.

KUN 250 KR. For kun 250,00 kr får du alt dette samt kaffe og kage. I prisen er også inkluderet brug af vores baner, lån af våben og 10 skud. Ønsker du at skyde mere, skal du blot betale for den ekstra ammunition. Der vil tillige være mulighed for at købe sandwiches, øl. vin og vand til gode priser. Kaffen er som altid - gratis - i Hunters Game.  

PROGRAM FOR DAGEN FØLGER...

TILMELDING PÅ 8166 2010 ELLER INFO@HUNTERSGAME.DK
TAG DIT JAGTTEGN I HUNTERS GAME
KURSUSSTART EFTERÅR OG FORÅR (INTENSIV)
Følg med på hjemmesiden, facebook eller i nyhedsbrevet for program og tilmelding eller ring 8166 2010 for information.
5-KAMP
SOMMERENS SJOVESTE FAMILIE-AKTIVITET

5-kamp er det nyeste skud på stammen hos Hunters Game. Det er en sjov sommeraktivitet fuld af action, hvor I skyder om kap i 5 forskellige discipliner - det populære air soft gun, luftbøsse, luftpistol og 2 udfordringer med bue & pil. 

Skydningen varer 55 minutter og alle fra 6 år kan være med. I behøver ikke have nogen erfaring, og I lærer en masse om skydeteknik af vores dygtige instruktører. Efter skydningen kårer vi den bedste skytte.

INTROTILBUD: 600,00 kr. pr. time for 4 personer alt inklusive. 150 kr. pr. ekstra person op til max. 6 deltagere.

BOOK NU PÅ HUNTERSGAME.DK ELLER RING PÅ 8166 2010
HUSK AT VI HAR ÅBENT ALLE UGENS DAGE. Der er altid kaffe på kanden!
SKYD MED VENINDEN, KÆRESTEN
ELLER VENNERNE - HVEM VINDER?

SKYD OM KAP MED VENINDERNE. Veninde/par-skydning er på kort tid blevet en af vores mest populære aktiviter, hvor man udfordrer sig selv og hinanden, og uanset om I er til pistol, riffel eller bue, så er I garanteret en sjov, intens og lærerig oplevelse sammen. Kombinérer I skydningen med spisning, får I den komplette "hyggetur" her hos Hunters Game.

PAKKETILBUD: 993,00 kr. for 1/2 times pistolskydning for 2 personer alt inkl. Pakken inkluderer leje af bane og våben samt instruktion og ammunition for 2 personer.

BOOK NU PÅ HUNTERSGAME.DK
PRØV VORES NYE MAGNUM RIFFEL

For dig, der har mod på at prøve det helt tunge skyts, har vi indkøbt en Schultz & Larsen 97 DL 458 win.mag. Den imponerende Magnum-riffel leverer et brag af en oplevelse, og er ikke for sarte sjæle. Kom og få et skud eller to, så bliver sommeren 2020 ikke noget, du lige glemmer.

Magnum-riflen kan KUN prøves i forbindelse med anden skydning hos Hunters Game.

BOOK SKYDNING
COVID-19.
Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer
Hunters Game på Facebook
Hunters Game hjemmeside
E-mail
Copyright © *|2020|* *|Hunters Game|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Vores adresse er:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Ønsker du at ændre på, hvordan du modtager denne e-mail?
Du kan opdatere din profil eller framelde dig listen

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*