PISTOLSKYDNING

Som privatperson kan du skyde med pistol hos os, hvis du er fyldt 18 år og har en ren straffeattest, eller hvis du er certificeret sportsskytte (SKV 1-3 eller SKV6). Det er meget hurtigt, nemt og gratis at indhente din straffeattest med NemID her:

BESTIL STRAFFEATTEST

OBS: Ved pistolskydning skal du fremvise ren straffeattest senest 20 min. før skydning, ellers kan du ikke forvente, at skydningen gennemføres.

Klik, hvis du vil have yderligere information

Hvis du skal bruge en SKV6 til Hunters Game, kan den downloades her.

I forbindelse med firmaarrangementer er proceduren en anden. Kontakt os på 8166 2010 eller info@huntersgame.dk.

Sådan foregår det

Hver af de to indendørs skydebaner er indrettet med 6 individuelle båse, hvor der skydes med skarpt enten med egne eller lejede våben (pistol og revolver) mod et 9 meter bredt filmlærred på 15 meters afstand. Der er mulighed for pointskydning af mange forskellige typer.

Når du har skudt, fryser filmen et kort øjeblik og viser præcis, hvor skuddet sidder. Derefter fortsætter filmen, så du kan skyde igen. Er I flere skytter, skiftes man efter 2-4 skud. Vi tilpasser filmene ved hver skydesession efter evner, behov og ønsker. Der bruges ca. 100 skud pr. person pr. time alt afhængig af antal skytter, erfaring og temperament.

Vores priser er inkl. en uddannet instruktør, som sørger for, at alle kommer godt i gang under kyndig og sikker instruktion. Ethvert besøg indledes med en omhyggelig instruktion og sværhedsgraden tilpasses, så både nybegyndere og rutinerede skytter får en god oplevelse.

Det anbefales at komme i god tid, gerne 30 minutter før, så tjek af våbenlicens, billedlegitimation mv. kan ske, uden at det går ud over skydetiden.

Høreværn

Vi udlåner høreværn og sikkerhedsbriller, men medbring gerne dit eget udstyr.

Skydelektion - Huntersgame.dk
Ammonution - Huntersgame.dk
Vejledning - Hunters Game
Pistolskydning - Huntersgame.dk