1 time PISTOLSKYDNING

PISTOLSKYDNING 1 time

Kategori: Varenummer: 11200

Beskrivelse

1 time (50 minutter effektivt) pistolskydning inkl. instruktion og instruktør.

Du kan som privatperson skyde hos os, hvis du er certificeret sportsskytte (SKV 1-3 eller har SKV6), eller du er fyldt 18 år og har en ren straffeattest.

På vores indendørs skydebaner er plads til 6 personer i individuelle båse, hvorfra der på 15 meters afstand skydes med skarpt enten med egne eller lejede våben mod et 9 meter bredt. Der er mulighed for pointskydning af mange forskellige typer.

Der skydes i 50 minutter ad gangen, og der er altid uddannede instruktører på banen, som sørger for, at alle kommer godt i gang under kyndig og sikker instruktion. Ethvert besøg indledes med en omhyggelig instruktion og sværhedsgraden tilpasses, så både nybegyndere og rutinerede skytter får en god oplevelse.

Når du har skudt, fryser filmen et kort øjeblik og viser præcis, hvor skuddet sidder. Derefter fortsætter filmen, så du kan skyde igen. Er I flere skytter, skiftes man efter 5-10 skud. Af og til skydes samtidigt. Vi tilpasser filmene ved hver skydesession efter evner, behov og ønsker. Der bruges ca. 100 skud pr. person pr. time alt afhængig af antal skytter, erfaring og temperament.

Det anbefales at komme i god tid, gerne 30 minutter før, så betaling, check af våbenlicens, billedlegitimation og køb af ammunition kan ske, uden at det går ud over skydetiden.

NB: Skydning kun mod forevisning af ren straffeattest samt deponering af gyldig billed-legitimation.

Måske synes du også om…