WESTERN EVENT

WESTERN-EVENT bue, riffel & revolver 90 minutter

, Varenummer: 13190

Beskrivelse

I alt 1,5 times skydning fordelt på 30 minutter på hhv. revolver-, riffel- og bueskydning. Minimum 5 personer!

Ved grupper på mere end 6 personer, venligst kontakt os på mail: info@huntersgame.dk eller på telefon 8166 2010.

I dette western event kan I være cowgirls og cowboys for en aften og få skudt med ægte revolvere og rifler samt bue og pil. I skyder bl.a. efter bisoner som Buffalo Bill og flasker som Lucky Luke i vores indendørs skydebiograf.

I prisen indgår leje af bane, udstyr og våben, instruktion og instruktør samt ca. 50 stk. 22LR/38SP/357 (revolver) og 20 stk. kal. 308 (riffel). Konkurrence kan indgå i arrangementet og prisen.

Sådan foregår det:

På vores indendørs skydebaner er plads til 6 personer i individuelle båse, hvorfra der skydes på hhv. 15 meters (pistol) og 25 meters (riffel og bue) afstand med ægte våben og ægte ammunition mod et 9 meter bredt filmlærred.

Med i prisen er vores uddannede instruktører, som er med på banen hele tiden, og som sørger for, at alle kommer godt i gang under kyndig og sikker instruktion. Ethvert besøg indledes med en omhyggelig instruktion og sværhedsgraden tilpasses, så både nybegyndere og rutinerede skytter får en god oplevelse.

Det anbefales at komme i god tid, gerne 30 minutter før, så betaling, check af våbenlicens, billedlegitimation og køb af ammunition kan ske, uden at det går ud over skydetiden.

NB: Skydning kun mod forevisning af ren straffeattest og/eller SKV samt deponering af gyldig billedlegitimation.