Skydning med skarpladte våben

Alle vores indendørs skydebaner er indrettet professionelt og sikkert. Hos os kan du skyde med skarpladte våben, hvad end det er dit eget medbragte eller et lejet fra husets våbenskab.

Vælg våben

Vores våbenskab rummer det bedste og bredeste sortiment af pistoler, rifler, revolvere, compoundbuer mm. Vores dygtige instruktører vejleder omkring skydning med det specifikke våben, når I ankommer. Find mulighederne herunder:

Riffel

Skyd med skarpt mod et 9 meter bredt filmlærred på 25 meters afstand. Her bliver du udfordret på fokus og præcision.

Pistol

Skyd med skarpt mod et 9 meter bredt filmlærred på 12,5 meters afstand. Her bliver du udfordret på koncentration og præcision.

Bue

Skyd med professionelle compoundbuer på vores indendørs buebane. På buebanen får du en autentisk oplevelse i optimale rammer med landets dygtigste instruktører.

Virtual Reality skydning

VR-universet er til dig, der vil forbedre dine skydefærdigheder. De mange forskellige virtuelle universer byder på realistisk træning i skydning for både nybegyndere og erfarne skytter.

Airsoft

På Airsoft-banen kan du forbedre dit sigte og øve din teknik. Her skydes udelukkende med airsoft-våben, som er et billigere træningsalternativ til skarpladte våben.

Banebooking – eget våben

Banebooking er for dig, som besøger Hunters Game med eget våben og ammunition. Skydebiografen simulerer det autentiske og naturlige ved jagten og øver dig i at træffe bedre.

Vores faciliteter

Skydning er en intens, sjov og actionfyldt aktivitet og skaber god energi og stemning. Derfor er skydning den ideelle ramme for virksomhedens sociale arrangementer: Kundemødet, teambuildingen, firmafesten eller julefrokosten.

Professionelle instruktører i skydning

Hos Hunters Game uddanner vi vores instruktører, så vi kan garantere dig omhyggelig og præcis instruktion, hvad end du er nybegynder i skydning, ved at tage jagttegn eller erfaren skytte.

Alle besøg indledes med en omhyggelig instruktion og sværhedsgraden tilpasses, så både nybegyndere og rutinerede skytter får en god oplevelse.

Dansk / Svensk Jægerforbund
Godkendt af Dansk Jægerforbund
Veluddannede instruktører

Send en forespørgsel

Kontakt os, så vi sammen kan skræddersy dit arrangement.

Hvad siger vores gæster?