VI HAR ÅBEN ALLE UGENS DAGE. VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

HVAD SIGER VORES GÆSTER?

Bjørn Stefansson, firmaevent for DS Flexhal

"Det var alle tiders event. Alle var begejstrede og ville gerne have blevet der flere timer ekstra"

Alle tiders event

Tonny Wiksteen

"Det var første gang, jeg havde et rigtigt gevær i hånden - og hvilken fed oplevelse.."

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Niels Wibholm

"Havde en super god oplevelse. Havde inviteret min kone på “date”, og hun havde aldrig affyret et skud før. Det gik over al forventning, og med Mikkel Harders kyndige og rolige instruktion fik hun styr på .308 eren. Hun blev faktisk bidt af det og fik flyttet nogle grænser. Jeg vil varmt anbefale Hunters Game 😊🇩🇰"

Fik flyttet nogle grænser..

Julie Wilson

"Vi var 5 jagtkammerater, som skød med riffel til stående og løbende vildt. Fantastisk fed oplevelse og super instruktør, som formåede at give os individuel feedback på næsten hvert skud. Godt gået!!.."

Fantastisk fed oplevelse

Christian Rysgaard, JAGT, Vildt & Våben

"Retur fra Frankrig. Fik tre chancer for vildsvin og skød og dræbte alle tre. Første faldt om på stedet. Tusind tak for jeres tips, instruktion og assistance"

Skydetræning på løbende vildsvin

Charlotte Groth Hansen

"Vi skød 30 min. riffel og 30 min pistol og sluttede af med smørrebrød. Flotte og lækre lokaler og de ansatte var på med et smil fra vi kom. Vi fik en fantastisk god og tålmodig instruktør, der var med til at gøre oplevelsen helt i top"

Flotte og lækre lokaler

Bent Hansen, Rødovre

"Vi var fire voksne, som skulle lære at skyde, og vi havde en rigtig god dag med god mad og et venligt personale. Vi kan sagtens anbefale andre en dag hos Hunters Game"

En dejlig dag på skydebanen