VI HAR ÅBEN ALLE UGENS DAGE. VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

HVAD SIGER VORES GÆSTER?

Bjørn Stefansson, firmaevent for DS Flexhal

"Det var alle tiders event. Alle var begejstrede og ville gerne have blevet der flere timer ekstra"

Alle tiders event

Tonny Wiksteen

"Det var første gang, jeg havde et rigtigt gevær i hånden - og hvilken fed oplevelse.."

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Niels Wibholm

"Havde en super god oplevelse. Havde inviteret min kone på “date”, og hun havde aldrig affyret et skud før. Det gik over al forventning, og med Mikkel Harders kyndige og rolige instruktion fik hun styr på .308 eren. Hun blev faktisk bidt af det og fik flyttet nogle grænser. Jeg vil varmt anbefale Hunters Game 😊🇩🇰"

Fik flyttet nogle grænser..

Julie Wilson

"Vi var 5 jagtkammerater, som skød med riffel til stående og løbende vildt. Fantastisk fed oplevelse og super instruktør, som formåede at give os individuel feedback på næsten hvert skud. Godt gået!!.."

Fantastisk fed oplevelse

Christian Rysgaard, JAGT, Vildt & Våben

"Retur fra Frankrig. Fik tre chancer for vildsvin og skød og dræbte alle tre. Første faldt om på stedet. Tusind tak for jeres tips, instruktion og assistance"

Skydetræning på løbende vildsvin

Charlotte Groth Hansen

"Vi skød 30 min. riffel og 30 min pistol og sluttede af med smørrebrød. Flotte og lækre lokaler og de ansatte var på med et smil fra vi kom. Vi fik en fantastisk god og tålmodig instruktør, der var med til at gøre oplevelsen helt i top"

Flotte og lækre lokaler

Bent Hansen, Rødovre

"Vi var fire voksne, som skulle lære at skyde, og vi havde en rigtig god dag med god mad og et venligt personale. Vi kan sagtens anbefale andre en dag hos Hunters Game"

En dejlig dag på skydebanen

OM OS

I Hunters Game brænder vi for at give en uforglemmelig oplevelse uanset om du skal sætte fut i dit salgsmøde, skyde en kick-off i gang, lave team-building, kundearrangement eller personalefest, eller som jæger vil øve dig i at skyde til løbende vildt. 

Vi er Danmarks vildeste oplevelsescenter, hvor du på vores indendørs skydebaner skyder med ægte rifler, pistoler og ammunition på et stort filmlærred. Du kan også skyde med compoundbuer til skiver og 3D mål i vores store buehal.

I lokaler, som leder tankerne hen på en afrikansk safari lodge, har vi et smagfuldt indrettet loungeområde med bar, sofagruppe, mødeborde, dart-spil og bordfodbold, og på første sal er indrettet ugenert lounge med sofagruppe og tilstødende mødelokale for op til 50 personer. Hertil har vi et stort lokale på 250 m2 med mobil scene og audioanlæg med plads til op til 149 personer, samt et lukket gårdanlæg, som kan anvendes til udendørsarrangementer og aktiviteter.

Vi tilbyder mødepakker, der dækker alle behov, og har du særlige ønsker, så klarer vi også det med et smil.

Vi har til huse i udkanten af København (Albertslund) med gode tilkørselsmuligheder fra motorvej, tæt på S-tog og gratis parkering.

Læs mere her om vores betingelser, og hvordan det foregår.

Riffelskydning - Huntersgame.dk

GIV ET GAVEKORT!!!

Giv den bedste gave: En uforglemmelig oplevelse!!

Køb et gavekort til Hunters Game Skydebaner & Events. Du bestemmer selv beløbet !!!

Vi kan trykke et flot gavekort med nøjagtig den tekst, du gerne vil have og sørge for fin julegave-indpakning. Du kan også selv printe gavekortet ud hjemmefra.

Giv også en julegave fra Hunters Game: En dejlig softshell jakke med vores logo (kr. 499,00), et krus med logo (kr. 92,00) eller en langærmet t-shirts med logo (kr. 199,00).

AKTUELT

NYJÆGER AFTEN HOS HUNTERS GAME

VIL DU VIDE MERE om våbentyper, optik, ammunition og grej, så kom til nyjæger-aften hos Hunters Game. Vi disker op med en perlerække af inspirerende oplæg fra erfarne jægere, og mellem oplæggene får du mulighed for at prøve en vifte af våben, ammunitions-typer og optikker i vores skydebiografer i realistiske situationer til bevægelige mål. GODE RÅD OG…

Læs mere

TAG HELE FAMILIEN MED – HVER GANG

Nu kan du tage hele familien med hver gang, du besøger Hunters Game. Mens du skyder pistol eller riffel, kan børnene og resten af familien skyde løs i vores nye familieaktivitet 5-kamp. 5-kamp er det nyeste skud på stammen hos Hunters Game. Det er en sjov sommeraktivitet fuld af action, hvor man skyder om kap…

Læs mere

ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT